Početna Moto 945 pregleda

Humanitarna akcija u Šibeniku: Bikeri velikog srca

FOTO: MK Galebi

Ako mislite da su vozači motocikala agresivni, istetovirani banditi na bučnim motociklima gadno se varate, jer upravo su bikeri iz šibenskoga Motokluba Galebi započeli jednu od najvećih humanitarnih akcija, vrijednu više od 600.000 kuna i namijenjenu djeci s posebnim potrebama

Author: MK Galebi foto: MK Galebi

Motoklub Galebi iz Šibenika, uz pomoć Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac, pokrenuo je hvalevrijednu akciju pod nazivom ‘I mi se želimo igrati’, u sklopu koje će se prikupiti sredstva za izgradnju prvoga specijaliziranog igrališta za djecu s posebnim potrebama. Gradit će se u predjelu Park šume Šubićevac u sklopu postojećega, pretpotopnog i zastarjeloga dječjeg igrališta.

Author: MK Galebi foto: MK Galebi

Za projekt izgradnje posebnoga senzoričkog objekta ishođene su sve dozvole. Procijenjena vrijednost radova je 600 tisuća kuna, a polovicu iznosa osigurati će Grad Šibenik. Motoklub Galebi je već sudjelovao u nizu uspješnih humanitarnih akcija pa poziva sve građane da im se još jednom pridruže i svojim donacijama pomognu osigurati djeci Centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac, mjesto i sprave za igru te učenje.

Author: MK Galebi foto: MK Galebi

 

Račun Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac:

Naziv: SENZORIČKO IGRALIŠTE

Hrvatska poštanska banka; IBAN: HR4723900011500142243

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.