Početna Moto 318 pregleda

Putna Ninja: Službeno predstavljen dugo očekivani Kawasaki H2 SX

1
Vidi galeriju 1/6
Putna Ninja: Službeno predstavljen dugo očekivani Kawasaki H2 SX Putna Ninja: Službeno predstavljen dugo očekivani Kawasaki H2 SX Putna Ninja: Službeno predstavljen dugo očekivani Kawasaki H2 SX Putna Ninja: Službeno predstavljen dugo očekivani Kawasaki H2 SX Putna Ninja: Službeno predstavljen dugo očekivani Kawasaki H2 SX Putna Ninja: Službeno predstavljen dugo očekivani Kawasaki H2 SX

Ovaj ultimativni turbotourer za duga putovanja osim izuzetnom snagom, čak 200 "konja", može se pohvaliti ekonomičnošću i zavidnim voznim značajkama

1 | Author: Kawasaki foto: Kawasaki

Kawasaki je danas ukrao svu pozornost na salonu EICMA u Milanu predstavljanjem modela Ninja H2 SX. Dvije godine nakon predstavljanja Ninje H2 danas je službeno plasiran i H2 SX. Novi model koristi drugu generaciju uglađenoga turbomotora, a uzbuđenje i karakteristična isporuka 200 KS u kategoriji tourera čini novu Ninju H2 SX ultimativnim strojem u njezinoj klasi.

1 | Author: Kawasaki foto: Kawasaki

U Kawasakiju kažu kako je druga generacija turbomotora razvijena i konstruirana za cestovnu upotrebu, sa senzacionalnim linearnim razvijanjem snage u nižem i srednjem području okretaja motora. Obujam motora iznosi 998 ccm, razvija 200 KS i 137 Nm okretnoga momenta, a u Kawasakiju navode kako je model opremljen za vožnje na duge staze, te je ekonomičniji od modela Z1000SX.

1 | Author: Kawasaki foto: Kawasaki

Osim standardnoga modela SX u ponudi će biti i model SE, koji se razlikuje prije svega prepoznatljivom zelenom bojom, ima veći vizir i bogatiju opremu.

1 | Author: Kawasaki foto: Kawasaki

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.