Početna 25 pregleda

Nakon značajnog uspjeha u Americi napredni Ford Edge dolazi i na europsko tržište

Ford Edge
Vidi galeriju 1/9
Nakon značajnog uspjeha u Americi napredni Ford Edge dolazi i na europsko tržište Nakon značajnog uspjeha u Americi napredni Ford Edge dolazi i na europsko tržište Nakon značajnog uspjeha u Americi napredni Ford Edge dolazi i na europsko tržište Nakon značajnog uspjeha u Americi napredni Ford Edge dolazi i na europsko tržište Nakon značajnog uspjeha u Americi napredni Ford Edge dolazi i na europsko tržište Nakon značajnog uspjeha u Americi napredni Ford Edge dolazi i na europsko tržište Nakon značajnog uspjeha u Americi napredni Ford Edge dolazi i na europsko tržište Nakon značajnog uspjeha u Americi napredni Ford Edge dolazi i na europsko tržište Nakon značajnog uspjeha u Americi napredni Ford Edge dolazi i na europsko tržište

U Fordu tvrde kako će Edge cijenom biti povoljniji od sličnih europskih konkurenata

Ford širi svoju gamu najvećim SUV-om u ponudi - Edgeom. Riječ je o autu koji je u posljednjih godinu dana postigao veliki tržišni uspjeh u Americi. Za Europu je prilagođen dizajn kako bi bio sličniji ovdašnjoj gami modela. Ima mnoga moderna tehnička rješenja poput adaptivna upravljačkoga sustava koji prilagođava omjer upravljača ovisno o brzini i načinu vožnje te tako optimizira rad upravljača. Opremljen je i Active Nosise sustavom koji unutar kabine ima mikrofone. Oni stvaraju zvučne valove suprotne onima koji nastaju za vožnje te otklanjaju neželjenu buku u kabini. Kamera u prednjemu dijelu pokriva kut 180 stupnjeva i pomaže vozaču u menevriranju i parkiranju. Opremljen je i automatskim sustavom kočenja. Neobičnost je i zračni jastuk u stražnjim pojasevima.

Edge ima sofisticirani neovisni ovjes sprijeda i straga. Opciju je pogon na sve kotače. U ponudi motora bit će 2,0-litreni Duratorq turbodizel sa 180 ili 210 KS i ručnim ili automatskim mjenjačem. U Fordu tvrde kako će Edge cijenom biti povoljniji od sličnih europskih konkurenata, a na tržištu bi mogao biti već potkraj godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.