Početna Novosti 102 pregleda

Auto od kockica za veliku i malu djecu!

LEGO REPLIKA MINIJA
Vidi galeriju 1/3
Auto od kockica za veliku i malu djecu! Auto od kockica za veliku i malu djecu! Auto od kockica za veliku i malu djecu!

Originalni klasični Mini Cooper izrađen je iz 1.077 Lego kockica. Igra za velike i male može početi...

Originalni klasični Mini na fotografijama predstavljen je na posve novi originalni način. Najme, na fotografijama možete vidjeli klasičan Mini koji je izrađen iz 1.077 Lego kockica. Ovu kreaciju izvela je tvrtka Lego u cilju promidžbe svoje serije Creator Expert.

LEGO REPLIKA MINIJA | Author: Lego foto: Lego

Trebate nabaviti set Lego kockica te po sastavljanju svih 1.077 kockica dobit ćete Lego Mini Cooper koji je dugačak 25 cm, širok 14 cm i visok 11 cm, čime su zadržane originalne proporcije Minija. Kako je to i uobičajeno osnovna boja karoserije je British Racing Green, dok su krov, kućišta vanjskih retrovizora i dvije uzdužne crte na prednjem poklopcu motora bijele boje.

LEGO REPLIKA MINIJA | Author: Lego foto: Lego

Lego Mini je u biti do najsitnijeg detalja replika originalnog Mini Coopera koji se proizvodio od kolovoza 1997. do srpnja 1998. godine i kojim je obilježena 40. godišnjica klasičnog Minija. Lego Mini može otvarati vrata, poklopac motora, poklopac prtljažnika, a može se skinuti i krov te se svatko može uvjeriti u kvalitetno izrađene detalje koji odgovaraju pravom originalu. Lego Mini set ima oznaku 16+ za prikladnu dob 'velike' i 'male' djece.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.