Početna Novosti 329 pregleda

Dobra vijest za vlasnike: Bentley prodaje i pozlaćeni namještaj

FOTO: Bentley

Povodom obilježavanja jubilarne 100. godišnjice postojanja, tvrtka Bentley Motors predstavila je limitiranu kolekciju kućnog namještaja

Author: Bentley foto: Bentley

Proizvest će stotinu stolaca, stolova i taburea, a svaki će element biti inspiriran Bentleyevom prošlošću, sadašnjošću i budućnošću. Svaki primjerak namještaja Bentley Home collection bit će markiran posebnim logotipom koji obilježava stotu godišnjicu tvrtke. Home collection inspirirana je Bentleyevim dizajnom i izrađena je kvalitetnim i metodama i principima ručne izrade da bi svaki komad namještaja reflektirao vrijednosti brenda Bentley.

Author: Bentley foto: Bentley

'Komadi namještaja formiraju ekskluzivnu kolekciju ručne izrade, prilikom koje se koriste napredne tehnike i suvremeni materijali. Metalni okviri načinjeni su iz pozlaćena željeza, a drveni su dijelovi izrađeni iz tamnog hrasta i premazani tekućim zlatom. Svaki komad namještaja slavi duh uspješnog stoljeća iza nas, a radujemo se godinama koje dolaze', kažu čelnici Bentleya.

Author: Bentley foto: Bentley

Još nema informacija o cijeni seta ekskluzivnoga Bentleyeva namještaja, no lako je naslutiti kako će, s obzirom na reputaciju brenda, ekskluzivnost, malu seriju proizvodnje, ručnu izradu i pozlatu, ona biti paprena.

Author: Bentley foto: Bentley

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.