Početna Novosti 43 pregleda

Bivši zaposlenik Tesle: "Tvrtka je svjesno prodavala neispravna vozila"

1
Vidi galeriju 1/3
Bivši zaposlenik Tesle: "Tvrtka je svjesno prodavala neispravna vozila" Bivši zaposlenik Tesle: "Tvrtka je svjesno prodavala neispravna vozila" Bivši zaposlenik Tesle: "Tvrtka je svjesno prodavala neispravna vozila"

Nekadašnji regionalni voditelj u Tesli za New Jersey sada tuži kompaniju zbog neosnovanog degradiranja na poslu, a zatim i otkaza, nakon što je čelne ljude upozorio na lošu praksu prodavanja neispravnih vozila...

1 | Author: Bloomberg foto: Bloomberg
 

Adam Williams za američku je kompaniju radio u razdoblju od  2011. do 2017. Kako navodi, svjedočio je brojnim povredama potrošačkih prava, a najupečatljivije su bile one kada je tvrtka kupcima prodavala neispravna vozila. Nakon što je neispravnosti prijavio svojima nadležnim uslijedila je degradacija, a zatim i otkaz.

1 | Author: Bloomberg foto: Bloomberg
 

Naime, neispravna vozila izložena su po nižim cijenama, a kao paravan služila je informacija kako je riječ o testnim vozilima. Williams tvrdi da su za prijevare odgovorni voditelji za Istočnu obalu Lenny Peake i Jerome Guillen.

1 | Author: Bloomberg foto: Bloomberg
 

Iz Tesle su demantirali sve što im bivši zaposlenik stavlja na teret, a kao dokaz prilažu informacije da su automobili njihove tvrtke na samome vrhu ljestvice zadovoljnih kupaca. A kao razlog Williamsova otkaza navode loše poslovne rezultate.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.