Početna Novosti 62 pregleda

Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti

GRAN TURISMO 6
Vidi galeriju 1/13
Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti Digitalni svijet - najbolji su virtualni auti

Golf Vision Gran Tourismo Concept & Golf Vision Gran Tourismo Concept. Virtualna simulacija za igrače konzole osvježena je s dva nova virtualna auta, po posebnoj narudžbi Kazunori Yamauchija, tvorca igrice

Kazunori Yamauchi, tvorac mega uspješne igre Gran Turismo (GT6)  postavio je izazov Peugeotu i VW-u da za 15. godišnjicu igre njihovi dizajneri i inženjeri osmisle obljetnički model. Proizašla novost u floti virtualnog svijeta GT6 su Peugeot Vision Gran Turismo i VW GTI Supersport Vision Gran Turismo Concept.

GRAN TURISMO 6 | Author: Playstation foto: Playstation

Svatko tko nadogradi igricu moći će na više od 40 staza diljem svijeta voziti nove monstrume. Da su najbolji auti virtualni, dokazuju stvarnom svijetu nerealne i neostvarive performanse. Nestvarni Peugeot odlikuju jednako takve performanse, 1,73 s od 0-100 km/h i 875 kg mase na 875 KS. Sve to uz pogon 4x4! V6 turbo motor obujma 3,2 litre i izravan upravljač čine ga idealnim za svladavanje zamki igrice. Slabiji, ali ne i manje impresivnih performansi je Golf .

GRAN TURISMO 6 | Author: Playstation foto: Playstation

Ispod poklopca motora visoke rezolucije krije se VR6 TSI motor s 503 KS i DSG mjenjačem. Dok u stvarnosti VW koncern za tako snažne modele koristi S tronic mjenjače umjesto DSG, u igrici je sve moguće. Pa tako i 3,6 s ubrzanja od 0-100 km/h i max. brzina viša od 300 km/h. 4Motion pogon nema problema s prenošenjem snage na "asfalt". Ono što dizajneri ne mogu u pravom svijetu, u virtualnom mogu. Prepušteni mašti na volju, oba spomenuta auta iznimno su atraktivna, napuhana i krcata spojlerima. Atraktivno, nažalost ne i stvarno.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.