Početna Novosti 13 pregleda

Do dolaska paklenog Type-R dobar je i model Sport

HONDA CIVIC SPORT
Vidi galeriju 1/5
Do dolaska paklenog Type-R dobar je i model Sport Do dolaska paklenog Type-R dobar je i model Sport Do dolaska paklenog Type-R dobar je i model Sport Do dolaska paklenog Type-R dobar je i model Sport Do dolaska paklenog Type-R dobar je i model Sport

Civic je prošao kroz drugi redizajn i Honda ga je pokušala učiniti atraktivnijim sportski nastrojenim kupcima pa su sve dizajnerske intervencije išle u tom smjeru

Kako piše 24sata.hr iako je prije dvije godine već jednom obnovljena, aktualna Honda Civic prošla je i kroz drugi redizajn. Cilj je približiti automobil  sportski orijentiranim kupcima. Civic je tako dobio nove prednje i stražnje branike, masku, svjetla, stražnje krilce i pragove. U unutrašnjosti je konačno uveden novi multimedijski sustav s velikim zaslonom osjetljivim na dodir, a obnovljene su i obloge vrata te sjedala. Japanski inženjeri poboljšali su i aerodinamiku što zajedno s boljom izolacijom pridonosi nižoj razini buke u unutrašnjosti. S obzirom na to da je dosadašnji model bio ionako među najtišima u klasi, novi Civic ovdje zaista briljira. Novim sustavom koji selektivno koči stražnje kotače prilikom naglog skretanja, novim servom volana, smanjenom masom te modifikacijama ovjesa poboljšane su i vozne osobine.

HONDA CIVIC SPORT | Author: HONDA foto: HONDA

Vrijeme do dolaska sportskog Type R u kolovozu, Honda je premostila novim modelom Civic Sport koji se od klasičnog razlikuje agresivnijim prednjim i stražnjim dijelom, spojlerom u bolji automobila te izraženijim pragovima. Motori nisu mijenjani, i dalje ponudu čine benzinci od 100 i 142 KS te dizel sa 120 KS.I klasični Civic je oblikovan kako bi izgledao što više sportski. Osnovni model stoji 146.990 kuna, dok cijena novog Sporta iznosi od 185.990 kuna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.