Početna Novosti 1983 pregleda

Genesis i Hyundai vodeći u unapređenju kvalitete

FOTO: Genesis

U studiji o kvaliteti novih automobila ocjenjivano je čak 28 proizvođača, a čak njih 21 postiglo je bolje rezultate u odnosu na 2017. godinu

Author: Genesis foto: Genesis

Inicijalna kvaliteta novoga vozila, mjerena brojem problema koji se dogode na 100 vozila tijekom prvih 90 dana posjedobvanja automobila, poboljšana je 4 posto u odnosu na prošlu godinu, objavio je J.D. Power, temeljem svoje studije 'Initial Quality Study'.

Author: Hyundai foto: Hyundai

Korejski igrači Genesis i Hyundai postigli su ponajbolje rezultate u ovogodišnjoj studiji, što nosi i najbolju ocjenu u pogledu ukupne kvalitete marke.

Hyundai i30 N Line | Author: Hyundai foto: Hyundai

Nažajbolja marka je Genesis, luksuzni Hyundaijev brand, a već na trećemu mjestu je Hyundai. Iza njih slijede Porsche i Ford. Marka vozila koja je prema segmentima automobila dobila najviše nagrada je Ford s 5 priznanja, a drugi je Hyundai s 4 nagrade.

Porsche | Author: Porsche foto: Porsche

Američka studija kvalitete novih automobila temelji se na odgovorima 75.712 kupaca i korisnika novih automobila, nakon 90 dana korištenja vozila. Korisnici odgovaraju na 233 pitanja u osam kategorija, a studija je provođena od veljače do svibnja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.