Početna Novosti 544 pregleda

Honda okreće leđa dizelašima: 'Od 2021. nećemo ih proizvoditi

Honda CR-V i Honda HR-V

Ako se nešto revolucionarno ne dogodi kraj za dizelaše je neminovan, a tomu u prilog ide i podatak da Honda u svoje nove modele više neće ugrađivati dizelske agregate

Honda Civic | Author: Igor Šoban/PIXSELL foto: Igor Šoban/PIXSELL

Predviđa se da će u 2021. na trište stići nova Honda Civic, a s njome i potpuni kraj za Hondine dizelske agregate, najavio je direktor japanskoga proizvođača za britansko tržište David Hodgetts. Osim toga, svaki novonastali model u ponudi neće imati dizelske motore, što se vidi i na primjeru novog SUV-a CR-V.

Novi hibridni Prius dobiva pogon na sve kotače NOVOST Novi hibridni Prius dobiva pogon na sve kotače

Usto plan kompanije je do 2025. godine isporučivati dvije trećine elektrificiranih vozila, a od toga najveći dio bi trebao otpadati na hibridna vozila za koja smatraju da će uskoro sačinjavati većinu na svim svjetskim tržištima.

Honda CR-V i Honda HR-V | Author: Auto start foto: Auto start

  • makka

    Biserni...Radi Honda AGREGATE i to 220V i 380V.
  • makka

    Opet biserni....  Radi Honda AGREGATE, ali 220V ili 380V.bilde
  • WendyPrice

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef.posjetiti>>>>> www.Cash74.Com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.