Početna Novosti 111 pregleda

Jeremy Clarkson: Rimac Concept_One mi je promijenio mišljenje, briljantan je

1
Vidi galeriju 1/2
Jeremy Clarkson: Rimac Concept_One mi je promijenio mišljenje, briljantan je Jeremy Clarkson: Rimac Concept_One mi je promijenio mišljenje, briljantan je

Iako je više puta pokazao kako nije ljubitelj električnih automobila, bivši voditelj Top Geara izrazito je bio pun riječi hvale za Rimčev superautomobil...

Kao jedan od najutjecajnijih ljudi u cijelome svijetu automobila, Jeremy je ranije izjavljivao kako je kupovina električnog automobila jednako besmislena kao i kupovina kuhinjskog miksera na benzin. Ipak, moćni Concept_One promijenio mu je mišljenje. 

1 | Author: egmCarTech foto: egmCarTech

"Rimac bi mogao promijeniti shvaćanje elektroauta u potpunosti. Ono kratko vrijeme koje sam proveo za upravljačem jednostavno je bilo nevjerojatno. Nisam mogao vjerovati kako Concept_One ubrzava. I ovdje ne govorim o tipu brzog automobila poput Lamborghinija Aventadora. Ne, ovo je puno brže od svega što sam dosada vozio. Nemam druge riječi, jednostavno je briljantan!", napisao je Clarkson.

1 | Author: HD Wallpaper foto: HD Wallpaper

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.