Početna Novosti 14 pregleda

Do utakmice Češka-Hrvatska ostalo je samo 17 dana

EURO FRA
Vidi galeriju 1/6
Do utakmice Češka-Hrvatska ostalo je samo 17 dana Do utakmice Češka-Hrvatska ostalo je samo 17 dana Do utakmice Češka-Hrvatska ostalo je samo 17 dana Do utakmice Češka-Hrvatska ostalo je samo 17 dana Do utakmice Češka-Hrvatska ostalo je samo 17 dana Do utakmice Češka-Hrvatska ostalo je samo 17 dana

Što čekate? U karavani koju čine 5 Hyundai Tucsona u dva dana prevalit ćemo 2300 km. Nagrađeni će dobiti karte za utakmicu, plaćeni prijevoz i noćenje u Francuskoj.

Nagradna igra traje do 31. svibnja stoga požurite. Kupite novi broj Auto starta, izrežite i ispunite kupon te ga pošaljite nama. Što više kupona pošaljete imate više šanse da baš vas izvučemo kao dobitnika. 

nagradna igra | Author: Pixsell foto: Pixsell

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

„Vodimo vas u Francusku na EP u nogometu“

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom „Vodimo vas u Francusku na EP u nogometu“ je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, OIB:78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe mjesečnika "Auto start" te unapređenja prodaje navedenog magazina.

Članak 2.

Nagradna igra održava se od 06. svibnja do 31. svibnja 2016. u jednom kolu.

Članak 3.

Početak nagradne igre „Vodimo vas u Francusku na EP u nogometu“  je petak 29. travnja 2016.kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja Auto start broj 37 biti objavljen kupon za nagradnu igru. U prvom i jedinom kolu izvlači se četrnaest (14) dobitnika putovanja na EP u nogometu. Prvo i jedino kolo traje od 29. travnja zaključno do utorka 31. svibnja u 24 sata. U nagradnoj igri sudjeluju i kuponi objavljeni u 38. broju Auto starta koji izlazi 27. svibnja. Dovoljno je poslati samo jedan kupon i to bez obzira je li objavljen u 37. ili 38. broju Auto starta. U petak 3. lipnja obavit će se izvlačenje četrnaest (14) dobitnika. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izdaju suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti  budu objavljena nawww.24sata.hr.

Članak 4.

Ukupni fond nagrada u nagradnoj igri  „Vodimo vas u Francusku na EP u nogometu“  iznosi 27.150 kn uključujući PDV, a čini ga:

Nagrade:

·       14 x ulaznica za utakmicu 17. lipnja u Saint-Étienneu između Hrvatske i Češke Republikejedinične cijene 787,50 kuna uključujući PDV. Sveukupno za 14 ulaznica nagradni fond iznosi 11.025 kuna.

·       Prijevoz od Zagreba do Saint-Étienna i natrag u jediničnoj cijeni od 401,78 kuna, a sveukupno za 14 sudionika putovanja 5625 kuna

·       Smještaj u jediničnoj cijeni od 375 kuna, a sveukupno za 14 sudionka putovanja 5250 kuna

·        Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om.

Priređivač se obvezuje 5 posto utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa.

Članak 5.

Početak nagradne igre „Vodimo vas u Francusku na EP u nogometu“  je petak 29. travnja 2016.kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja Auto start biti objavljen prvi kupon za nagradnu igru. U prvom i jedinom kolu izvlači se četrnaest (14) dobitnika putovanja na EP u nogometu. Prvo i jedino kolo traje od 29. travnja zaključno do utorka 31. svibnja u 24 sata. U nagradnoj igri sudjeluju i kuponi objavljeni u 38. broju Auto starta koji izlazi 27. svibnja. Dovoljno je poslati samo jedan kupon i to bez obzira je li objavljen u 37. ili 38. broju Auto starta. U petak 3. lipnja obavit će se izvlačenje četrnaest (14) dobitnika.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci Auto starta koji tijekom nagradne igre pošalju kupon bilo iz 37., bilo iz 38. broja Auto starta te ga ispune s traženim podacima i pošalju na adresu P.P. ????, 10.001 Zagreb s naznakom Auto start – nagradna igra „Vodimo vas u Francusku na EP u nogometu“. 

Sve pristigle koverte koje u sebi sadrže 1 kupon sudjeluju u nagradnom izvlačenju.

U bubanj za izvlačenje prvog i jedinog kola ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do četvrtka 02. lipnja 2016., do 24:00 sata.

Članak 6.

Nagrade će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije "Auto starta", Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika i to za prvo i jedino kolo u ponedjelljak, 03. lipnja 2016. godine nakon 10:00 sati.

Članak 7.

Tročlana komisija i javni bilježnik nadziru izvlačenje nagrada, naznačene u članku 4. ovih Pravila te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik.

Svi pristigli kuponi podložni su provjeri.

Članak 8.

Dobitnici koji su osvojili nagradu u nagradnoj igri „Vodimo vas u Francusku na EP u nogometu“ biti će objavljen na www.24sata.hr u roku unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima u promocijske i sve ostale komercijalne svrha Auto starta.

Članak 9.

Priređivač nagradne igre osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.

Članak 10.

Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 10 (deset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade.

U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 13. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Ako je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 11.

U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodjeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena pravila. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 15.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih da suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti  budu objavljena u dnevnom tisku.

Članak 16.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.