Početna Novosti 15 pregleda

Kako je Taylor Swift spasila Formulu 1

Taylor Swift
Vidi galeriju 1/4
Kako je Taylor Swift spasila Formulu 1 Kako je Taylor Swift spasila Formulu 1 Kako je Taylor Swift spasila Formulu 1 Kako je Taylor Swift spasila Formulu 1

Organizator utrke u Texasu ove će godine pokušati privući više gledatelja koncertom popularne pjevačice

Donedavno je utrka za Veliku nagradu Amerike u Austinu bila upitna, no sada je potvrđeno njeno održavanje u predviđenome razdoblju od 21. do 23. listopada . Razlog je, dakako - novac, jer organizator nije od države Texas dobio planiranih 25 milijuna dolara, nego "samo" 19,5 milijuna. Ostatak su uspjeli namaknuti iz ostalih izvora, a nadaju se i većemu broju gledatelja zahvaljujući koncertu američke pop-pjevačice Taylor Swift.

Taylor Swift  | Author: PIXSELL foto: PIXSELL

Ona ima fanove čiji su profili takvi kakve želi privući i Formula 1. To zapravo najbolje oslikava trenutačnu situaciju u Formuli 1. Nezanimljive utrke, spori i tihi bolidi, dominacija Mercedesa... I lanjska utrka u Texasu bila je nezanimljiva, a  završilo ju je samo 12 bolida. Svi koji će prisustvovati koncertu ubrojit će se kao gledatelji utrke. Toliko o atraktivnosti F1.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.