Početna Novosti 1127 pregleda

Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi

Ženeva: Premijera Lamborghinija Aventadora SVJ Roadster
Vidi galeriju 1/11
Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi Lamborghini Aventador SVJ bez krova zabljesnuo u Ženevi

U kabrioletskoj izvedbi pruža sve što i verzija s krovom, a jedina je razlika to što putnici svoj doživljaj mogu začiniti vjetrom u kosi

Evo ga, svijetu je prikazan jedan od najbržih kabrioleta današnjice. 'Lamborghini Aventador SVJ Roadster koristi tehnologiju preuzetu iz kupea, ali sa svojim umjetničkim potpisom', izjavio je izvršni direktor te tvrtke Stefano Domenicali. Dodao je i da je jednako uzbudljiv za vožnju kao i verzija s krovom, a usto pruža jedinstven osjećaj kada je krov spušten.

Ženeva: Premijera Lamborghinija Aventadora SVJ Roadster | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Talijanski 'bik' ispod poklopca motor skriva 6,5-litreni V12 sa 770 konja, do 'stotke' stiže za 2,9 sekundi i maksimalno može pojuriti preko 350 km/h. U prodaji bi se trebao pojaviti na ljeto, bit će ih proizvedeno svega 800 primjeraka, a očekuje se da će se cijena kretati od 387.007 eura.

Ženeva: Premijera Lamborghinija Aventadora SVJ Roadster | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.