Početna Novosti 10 pregleda

Legendarni Porsche 911 je milijunti put sišao s proizvodne trake!

1
Vidi galeriju 1/6
Legendarni Porsche 911 je milijunti put sišao s proizvodne trake! Legendarni Porsche 911 je milijunti put sišao s proizvodne trake! Legendarni Porsche 911 je milijunti put sišao s proizvodne trake! Legendarni Porsche 911 je milijunti put sišao s proizvodne trake! Legendarni Porsche 911 je milijunti put sišao s proizvodne trake! Legendarni Porsche 911 je milijunti put sišao s proizvodne trake!

Jubilarni primjerak je tamnozelena Carrera S, po uzoru na original iz 1963., a upravo taj automobil neće biti za prodaju, već ide ravno u Porscheov muzej...

1 | Author: Porsche foto: Porsche

Porsche 911 davne je 1963. utemeljio novu kategoriju sportskih automobila i do danas ostao u vrhu premium segmenta sportskih vozila. Samo u 2016. godini isporučeno je 32.365 vozila u cijelom svijetu. No, unatoč već popriličnim 'godinama', svih je ovih desetljeća sačuvao ekskluzivnost te postao tražen predmet kolekcionara. Kvaliteta koju 911 nudi je legendarna. Više od 70 posto svih 911-ica koje su ikada proizvedene i danas su spremne za vožnju.

1 | Author: Porsche foto: Porsche

Danas je u Zuffenhausenu milijunti primjerak napustio proizvodnu traku - Carrera S u individualnoj irskozelenoj boji te s brojnom ekskluzivnom dodatnom opremom po uzoru na prve originalne 'jedanaestice' iz 1963. Ovaj automobil ima dvoja vrata. I dalje je strateški najvažniji model u paleti Porscheovih proizvoda te daje znatan doprinos položaju Porschea kao jednom od najprofitabilnijih proizvođača automobila u svijetu.

1 | Author: Porsche foto: Porsche

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.