Početna Novosti 108 pregleda

Mala kombi-limuzina sa petora vrata ispod 10.000 eura

TATA ZICA
Vidi galeriju 1/2
Mala kombi-limuzina sa petora vrata ispod 10.000 eura Mala kombi-limuzina sa petora vrata ispod 10.000 eura

Tata Zica je novi niskobudžetni automobil namijenjen prije svega domaćem indijskom kupcu. Mala kombi-limuzina osvojit će kupce prije svega cijenom ispod 10.000 eura

Iz Indije opet dobre vijesti. Radi se naravno o još jednom novom automobilu koji će osvojiti tržište prije svega niskom cijenom, premda ne i rekordno niskom. Tata Motors je objavio dvije fotografije svog novog aduta pod imenom Tata Zica.

Kako je to i uobičajeno za Indiju, radi se o maloj kombi-limuzini koja ima petora vrata, a trebala bi se prodavati ispod 10.000 eura.

TATA ZICA | Author: Tata Motors foto: Tata Motors

Novi niskobudžetni automobil namijenjen je prije svega domaćem indijskom kupcu, a trebao bi se početi prodavati sredinom 2016. godine. Prodaja bi trebala prvo krenuti u Indiji, premda Tata Motors namjerava ovaj model prodavati i u Europi, premda u ovom trenutku nije poznato kada bi se to trebalo desiti i po kojoj cijeni.

Tata Zica ima novi 3-cilindarski 1,2 litarski benzinski motor, a u ponudi je i 1,05 litarski turbo dizelski motor. Više detalja bit će poznato uskoro.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.