Početna Novosti 38 pregleda

Ne propustite dvije revije na 192 stranice za 12 kuna

AUTO START I START STYLE

Na svim kioscima novi broj Auto starta + extra dar - life style, ekskluzivni unisex magazin START STYLE na dodatnih 100 luksuznih stranica

Potražite na svim kioscima novi broj Auto starta. Od mnogobrojnih atraktivnih tema iz novog broja izdvajamo...

VW Polo - ekskluzivno otkrivamo slike Marcela Pobletea, talijanskog ilustratora koji je zavirio u tajne šeste generacija jednog od najpopularnijih automobila.
Donosimo i veliki dossier o mega prestižnoj Alfi Romeo Giuliji, prvoj Alfi nakon punih 27 godina s pogonom na stražnje kotače - kako kažu u Milanu - bit će pravi konkurenti BMW-u, Audiju, Mercedesu.
U novom broju ekskluzivno prenosimo i ispovijest nesavjesnog vozača koji je punih 12 godina varao policije širom svijeta. Vozio je bez valjane vozačke dozvole i uspješno vrdao. Ne samo u Hrvatskoj, već i u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Australiji... Nikada nije pao, a otrijeznio ga je trener Ivice i Janice Kostelić kad je čuo da nema dozvole a da godinama bez posljedica vozi brata i sestru - svjetske šampione. Bila je to kap koja je prelila čašu i zbog čega je napokon pristao otići u auto školu i položite vozački.

Pročitajte u Auto startu zanimljivu priču pokajnika te još niz odličnih tekstova. Jednako tako zavirite, posve besplatno, i u Start Style, peti po redu life style magazin Auto starta.....

Na svim kioscima novi broj Auto starta + extra dar - life style, ekskluzivni unisex magazin START STYLE na dodatnih 100 luksuznih stranica.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.