Početna Novosti 7 pregleda

Nove boje električnog bolida u drugoj sezoni natjcanja Formula E

DS VIRGIN RACING
Vidi galeriju 1/2
Nove boje električnog bolida u drugoj sezoni natjcanja Formula E Nove boje električnog bolida u drugoj sezoni natjcanja Formula E

Momčad DS Virgin Racing predstavlja boje svog bolida za drugu sezonu FIA natjecanja Formule E, električne formule kojoj polagano raste popularnost

Momčad DS Virgin Racing prije prve utrke druge sezone FIA-ina natjecanja Formule E otkrila je nove boje koje će vozači Sam Bird i Jean-Eric Vergne premijerno predstaviti na stazi Donington Park na posljednjem predsezonskom testiranjiu 25. kolovoza 2015. Spajanjem identiteta marki DS i Virgin, novi, luksuzan dizajn predstavlja dinamičnu kombinaciju boja obiju marki.

DS VIRGIN RACING | Author: DS VIRGIN RACING foto: DS VIRGIN RACING

Zadržat će se prepoznatljive crvena i boja kroma koje su krasile bolide u prvoj sezoni, logotip marke DS sada stoji na obje strane bolida istaknut na crnoj pozadini, a pokrov baterije ostat će ljubičaste boje, kao u prvoj sezoni. Kao i u premijernoj sezoni Formule E, bolidi vozača Sama Birda i Jean-Erica Vergnea nosit će imena Holly i Bellie Branson te će ih krasiti 'leteća dama' koja se tradicionalno nalazi na svim Virginovim tehnološkim projektima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.