Početna Novosti 175 pregleda

Novi problemi: Elon Musk otpustio stotine Teslinih zaposlenika

1
Vidi galeriju 1/4
Novi problemi: Elon Musk otpustio stotine Teslinih zaposlenika Novi problemi: Elon Musk otpustio stotine Teslinih zaposlenika Novi problemi: Elon Musk otpustio stotine Teslinih zaposlenika Novi problemi: Elon Musk otpustio stotine Teslinih zaposlenika

Uz krah proizvodnje dugo najavljivanoga Modela 3 stigli su novi problemi, koji opasno prijete američkom proizvođaču elektroauta...

1 | Author: Tesla foto: Tesla

Uz neostvarene zacrtane ciljeve proizvodnje novog i revolucionarnoga Modela 3, u kompaniji Tesla Motors pojavili su se novi problemi. Elon Musk je potvrdio kako se Tesla trenutačno nalazi u proizvodnom paklu, jer više od 450.000 kupaca čeka isporuku svojeg automobila. 

1 | Author: CNET foto: CNET

Dosadaje  proizvedeno samo 260 automobila Tesla Model 3, a kao "šlag na tortu" stigla je objava američkog TSJMN-a, koji javlja kako je Tesla Motors otpustio između 400 i 700 zaposlenika, a vijest su potvrđene iz same kompanije. Razlog nije objašnjen. Osim u prodaji i administraciji, otpušteni su i radnici u proizvodnom dijelu tvrtke. 

1 | Author: Tesla foto: Tesla

Saga se nastavlja, očekivanja već od sljedećeg mjeseca, što se proizvodnje Modela 3 tiče, još su veća, a na obzoru nije vidljivo nikakvo brzo rješenje.

1 | Author: Tesla foto: Tesla

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.