Početna Novosti 13 pregleda

Opoziv za model Ferrari California T

Ferrari California T
Vidi galeriju 1/4
Opoziv za model Ferrari California T Opoziv za model Ferrari California T Opoziv za model Ferrari California T Opoziv za model Ferrari California T

Zbog mogućnosti curenja goriva u motorni prostor, Ferrari je zaustavio prodaju i u servis pozvao 185 vlasnika prestižnog modela

Ferrari je u servis pozvao 185 vlasnika modela California T zbog rizika od požara uzrokovanog mogućim curenjem goriva iz spremnika u motorni prostor. Zasad ni jedan nije planuo, ali sami rizik od mogućeg zapaljenja bio je dovoljan razlog za opoziv. Moguće curenje benzina rezultat je greške na dijelu kojeg za Ferrari isporučuje dobavljač. Opoziv dolazi u nezgodnom trenutku za Ferrari, upravo u fazi odvajanja od matične kompanije Fiat Chrysler Automobili.

Ferrari je za sad obustavio prodaju modela California T, a sporni dio vlasnicima će biti zamijenjen besplatno. Posljednji Ferrarijev opoziv bio je na ljeto kada je u Sjevernoj Americi opozvano 800 vozila zbog problema sa zračnim jastucima. 

Ferrari California T | Author: FERRARI foto: FERRARI

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.