Početna Novosti 2315 pregleda

Ovo je prva fotografija novog Porschea Cayennea

FOTO: Porsche

Najnovija fotografija prikazuje nova prednja svjetla koja su nešto uglatijeg oblika u usporedbi s prethodnim modelom

Porsche je objavio posljednji teaser redizajniranog Cayennea kao najavu službene premijere automobila na salonu u Šangaju koja će se održati za četiri dana, 18. travnja. Porsche nam je već ranije pokazao unutrašnjost obnovljenog SUV-a. 

Najnovija fotografija prikazuje nova prednja svjetla koja su nešto uglatijeg oblika u usporedbi s prethodnim modelom.  Nova svjetla koriste novu HD-Matrix LED tehnologiju koja ih čini dvostruko jačima. Također možemo vidjeti redizajnirane usisnike na maski. 

Author: Porsche foto: Porsche

Promjene su vidljivije u kabini, koja kombinira 12,6-inčnu digitalnu instrument ploču, 12,3-inčni dodirni zaslon i opcijski 10,9-inčni zaslon za suvozače. SUV će dobiva i upravljač iz 911, nove kontrole klime, nove ventilacijske otvore, više USB-C priključaka, nove presvlake i tradicionalnu analognu 'štopericu' u sredini prednjih armatura. 

Author: Porsche foto: Porsche

Porsche se zaista potrudio oko redizajna jer su najavljena i velika poboljšanja ovjesa te pogonskih sklopova. Porsche je već ranije najavio snažniju plug-in hibridnu varijantu s većom baterijom koja će najvjerojatnije produžiti doseg na električni pogon.

Author: Porsche foto: Porsche

Više detalja o novom Porsche Cayenneu saznat ćemo 18. travnja u Šangaju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.