Početna Novosti 2752 pregleda

Popularna Kona odsad dostupna s moćnim dizelašem

Hyundai Kona
FOTO: Hyundai

Obitelji Kona pridružio se novi, efikasan i pouzdan 1,6-litreni dizelski motor CRDi Smartstream, kao odgovor dugoročnim ciljevima i standardima emisije CO2

Hyundai Kona | Author: Hyundai foto: Hyundai

Novi dizelski motor 1.6 CRDI dolazi u dvjema razinama snage: 115 KS sa šestostupanjskim mjenjačem i prednjim pogonom te 136 KS uz sedmobrzinski automatski DCT mjenjač s dvjema spojkama i opcijskim pogonom na sve kotače.

Hyundai Kona | Author: Hyundai foto: Hyundai

Moderan, proporcionalan i dinamičan izgled Kone dodatno je naglašen kaskadnom rešetkom hladnjaka, koja predstavlja jedan od simbola Hyundaijeva identiteta, dvostrukim LED prednjim svjetlima i LED d nevnim svjetlima za vožnju te kratkim stražnjim prevjesima i branicima. Aluminijski naplaci s promjerom 18 inča i antena u obliku peraje morskoga psa dodatno doprinose golemom i uvjerljivom 'karakteru' automobila.

Infiniti Q50 S Hybrid TESTIRALI SMO Infiniti Q50 S Hybrid: Japanska limuzina s dva lica

Nova Kona dolazi u više dostupnih boja karoserije i krova, koje čine ukupno dvadeset sedam individualnih kombinacija, omogućujući kupcima da kreiraju izgled koji najbolje odgovara njihovu karakteru i životnom stilu.

Hyundai Kona | Author: Hyundai foto: Hyundai

Ponudu nove Kone u bogatim paketima opreme provjerite na hyundai.hr/modeli/kona/ te u ovlaštenoj prodajnoj mreži Hyundai: hyundai.hr/prodaja/.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.