Početna Novosti 787 pregleda

Predstavljen najveći Toyotin kombi: Novi Proace Max

FOTO: Toyota

U međuvremenu, Hilux Hybrid 48V donosi novu elektrificiranu opciju u asortiman legendarnog pick-up modela marke Toyota

Poboljšani asortiman vozila Toyota Professional pokazuje da se Toyota ozbiljno uključila i na tržište lakih gospodarskih vozila. prošle godine su prodali 119.000 vozila, a ove su to već premašili te će ostvariti nove prodajne rekorde.

Toyota svoj proboj namjerava postići uz pomoć bogatog asortimana vozila i dodatnim usmjeravanjem na poboljšanje usluge za kupce, što uključuje konkurentna rješenja za financiranje i police osiguranja, jamstva i uslugu pomoći na cesti kroz svoje servise Toyota Financial Services, KINTO i Toyota Insurance Service, a sve kako bi kupci mogli biti bezbrižniji na cesti i na poslu.

Author: Toyota foto: Toyota

Najsvježija novost u njihovoj ponudi je model Proace Max, koji je pridružen proširenoj obitelji modela Proace uz redizajnirane modele Proace i Proace City. U međuvremenu, Hilux Hybrid 48V donosi novu elektrificiranu opciju u asortiman legendarnog pick-up modela marke Toyota.

Najveće vozilo iz asortimana Toyota Professional, novi Proace Max dostupan je u šest konfiguracija, dvije verzije međuosovinskog razmaka, tri različite duljine i tri različite visine za više opcija nosivosti. U najvećoj varijanti Proace Max Electric ima najbolju zapreminu teretnog prostora u klasi od 17 m3.

Author: Toyota foto: Toyota

Utovar i istovar jednostavan je zahvaljujući punoj visini vrata i praktičnom kvadratnom otvoru, s niskim pragom za jednostavni pristup. Po prvi put na nekom vozilu Toyota, vrata se otvaraju pod 270 stupnjeva, čime je maksimalno povećan prostor za utovar i olakšan pristup u kabinu.

Najnovija tehnologija s električnom baterijom pruža udobnu vožnju s nula štetnih emisija uz doseg od gotovo 420 km po WLTP-u. 

Platforma vozila Proace Max prednjači i u pogledu mogućnosti dodatnih preinaka. Dostupna je u konfiguracijama s jednosmjernim ili trosmjernim kiperom i bočnim istovarom, uključujući varijante šasija-kabina, šasija kabina s ravnom platformom i „Crew Cab” s dva reda sjedala.

Author: Toyota foto: Toyota

Nova verzija Hiluxa s 48V blagim hibridnim sustavom 

Ponuda proizvoda Toyota Professional dodatno je proširen s novim modelom Hilux Hybrid 48V, koji ima manju potrošnju goriva i bolje vozne performanse te sveukupno bolje sposobnosti u cestovnim i izvancestovnim primjenama.

Uz legendarnu postojanost i pouzdanost koja je već karakteristična za Hillux, Hillux Hybrid 48V ima bolji odaziv gasa i linearno ubrzanje te bolje izvancestovne performanse zahvaljujući glatkom ubrzavanju pri vožnji po grubom terenu i regenerativnom kočenju koje je dostupno pri vožnji nizbrdo.

Author: Toyota foto: Toyota

Ova poboljšanja voznih performansi nimalo negativno ne utječu na vučni kapaciteti i nosivost modela, koji su i dalje izvrsni s vrijednostima od 3500 kg i 1000 kg.

Ostali detalji o proizvodima i uslugama asortimana Toyota Professional bit će otkriveni na događaju 2023 Toyota Kenshiki Forum kasnije ovoga mjeseca.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.