Početna Novosti 3371 pregleda

Procurila prva fotografija: Ovako će izgledati nova Alfa Romeo GTV

Alfa Romeo GTV
FOTO: ClubAlfa

Izvana izgleda kao 'dijete' Alfe Romeo Giulije Quadrifoglio i Maseratija Gran Turisma, a sada je i sigurno da će GTV biti kupe

Talijanska kompanija FCA prošle je godine najavila sedam noviteta koji su predviđeni za Alfu Romeo do 2022. godine, a među njima se našao i povratnik – sportski model GTV. 

Alfa Romeo GTV ženeva Legendarna Alfa Romeo GTV vraća se sa 600 KS

Detaljne specifikacije automobila se ne znaju, ali je Alfa najavila kako bi GTV, uz pomoć elektromotora, trebao razvijati 600 konjskih snaga i kako je savršeno raspoređena njegova masa. S obzirom na poprilično veliku snagu, pretpostavlja se da će se prenositi na sve kotače. 

Alfa Romeo GTV | Author: Car Magazine foto: Car Magazine

Iako se ovaj automobil razvija u potpunoj tajnosti, jučer je procurila fotografija službenoga rendera s prezentacije novoga modela i možemo reći kako izgleda obećavajuće. Izvana izgleda kao 'dijete' Alfe Romeo Giulije Quadrifoglio i Maseratija Gran Turisma, a sada je i sigurno da će GTV biti kupe.

Alfa Romeo GTV | Author: ClubAlfa foto: ClubAlfa

Još uvijek se ne zna kad stiže nova sportska Alfa, ali se pretpostavlja da će svjetlo dana ugledati 2021. godine.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.