Početna Novosti 155 pregleda

Proizvodnja revolucionarne Tesle Model 3 počinje ovoga srpnja

Model 3
Vidi galeriju 1/4
Proizvodnja revolucionarne Tesle Model 3 počinje ovoga srpnja Proizvodnja revolucionarne Tesle Model 3 počinje ovoga srpnja Proizvodnja revolucionarne Tesle Model 3 počinje ovoga srpnja Proizvodnja revolucionarne Tesle Model 3 počinje ovoga srpnja

Iz Tesle potvrđuju planiranu tjednu proizvodnju 5000 auta, a u 2018. čak 10.000 Modela 3

Tesla Model 3 jedan je od najiščekivanijih automobila u 2017. godini, koji za sobom vuče potencijalnu revoluciju na tržištu električnih automobila. Najjeftiniji je to model koji će izaći iz kalifornijske tvornice, a također i prvi električni automobil za masovnu proizvodnju.

Model 3 | Author: Tesla Motors foto: Tesla Motors

Kompaktna limuzina u ponudi je smještena ispod Modela S, a cijenom od 40-ak tisuća eura konkurirat će "normalnim" automobilima. Tesla isporuku prvoga Model 3 vozila planira ostvariti krajem godine.

Model 3 | Author: Tesla Motors foto: Tesla Motors

Posljednje vijesti koje stižu od električnoga giganta govore o 400.000 narudžbi za upravo ovaj model, a njihova proizvodnja započinje ovoga srpnja. Tesla planira u sljedećoj godini dodatno pojačati produkcijske pogone i proizvesti 500.000 električnih automobila.

3 | Author: Tesla Motors foto: Tesla Motors

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.