Početna Novosti 13 pregleda

Prvi proizvedeni NSX prodan za 1.2 milijuna dolara

AUKCIJA
Vidi galeriju 1/3
Prvi proizvedeni NSX prodan za 1.2 milijuna dolara Prvi proizvedeni NSX prodan za 1.2 milijuna dolara Prvi proizvedeni NSX prodan za 1.2 milijuna dolara

Acura NSX s brojem šasije 001 prodana je na aukciji po deset puta većoj cijeni, a prikupljeni novac ide dječjim klinikama za liječenje tumora

Amerikanac Rick Hendrick, vlasnik NASCAR tima Hendrick Motorsports, postao je vlasnikom prve proizvedene Acure NSX s brojem šasije 001. Platio ju je na aukciji 1.2 milijuna USD, deset puta više od prodajne cijene. Prikupljeni novac bit će doniran dječjim klinikama za liječenje tumora, u Sjevernoj Karolini i Georgiji. Hendrick je poznat kao sakupljač upravo prvih proizvedenih primjeraka pojedinih modela, a najnoviji ljubimac bit će pridružen kolekciji u gradu Charlotteu.

Acura NSX proizvodi se u Ohiu, a na tržištima izvan SAD-a prodavat će se kao Honda NSX. Nastavno na temu o vlasništvu prvoga NSX-a, pogledajte fantastičnu reklamu s poznatim komičarom Jerryjem Seinfeldom i voditeljem Jay Lenom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.