Početna Novosti 186 pregleda

Sajam kampiranja: U Zaprešić na kampiranje u Offroad Adventure Camp

1
Vidi galeriju 1/3
Sajam kampiranja: U Zaprešić na kampiranje u Offroad Adventure Camp  Sajam kampiranja: U Zaprešić na kampiranje u Offroad Adventure Camp  Sajam kampiranja: U Zaprešić na kampiranje u Offroad Adventure Camp

Prvi i jedinstveni sajam u regiji, "Westgate Offroad Adventure Camp", održat će se krajem rujna u Zaprešiću i obuhvaćati tri tematska parka - Camping park, Show park i Offroad park...

"Westgate Offroad Adventure Camp" održat će se od 27. rujna do 1. listopada kod Westgate Shopping Citiyja u Zaprešiću. 

Ovaj prvi i jedinstveni međunarodni tematski sajam automobila, motocikala, bicikala, kampera, kamperske opreme te ostale auto-moto i outdoor opreme održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske i Hrvatske gospodarske komore

U sklopu Camping parka, prvoga takve vrste u regiji, brojni će izlagači predstaviti novitete iz sve popularnijega kamperskog turizma. S obzirom na porast trenda kamperskoga turizma u Hrvatskoj, bit će predstavljen i projekt „Kamp stop“, u suradnji s Ministarstvom turizma. Glavna je ideja ovoga projekta kroz nova zakonska rješenja omogućiti aktivno uključivanje lokalnih zajednica u unapređenje i obogaćivanje turističke ponude kontinentalnoga dijela Hrvatske. 

1 | Author: Offroad Adventure Camp foto: Offroad Adventure Camp

Veliki Offroad park sastojat će se od tri koncepcijske staze. U sklopu staze Offroad posjetitelji će imati priliku testirati vozila SUV i 4x4, u prirodnim uvjetima. Na stazi Offroad extreme, u organizaciji Offroad kluba SCHNEE, desetak offroad klubova iz regije atraktivnim vozilima demonstrirat će vožnju po pripremljenoj stazi, a u subotu, 30. rujna, održat će se međunarodno poligonsko natjecanje u tri kategorije – soft, hard i extreme.

1 | Author: Offroad Adventure Camp foto: Offroad Adventure Camp

Motocross stazu konstruirao je naš najtrofejniji motokros-vozač Nenad Šipek, koji će održati brojne demo-vožnje, a u subotu, 30. rujna, održat će se motokros-natjecanje u organizaciji Moto-športskoga društva Zabok. 

Posebno mjesto u sklopu sajma imat će i elektro-kutak u kojem će se, uz najnovije modele tvrtki Rimac i DOK-ING, predstaviti i drugi mladi inovatori sa svojim električnim vozilima.

Cijena ulaznice je 10 kuna za starije od 18 godina. Ulaznica ujedno služi kao kupon za nagradnu igru s vrijednim nagradama te za konzumaciju pića.

Sve informacije o "Westgate Offroad Adventure Campu" mogu se dobiti na službenoj stranici www.offroad-camp.eu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.