Početna Novosti 3370 pregleda

'Teslu će zadesiti katastrofa u sljedećih 6 mjeseci'

Elon Musk

Već se neko vrijeme šuška o tome kako je američka tvrtka koja proizvodi potpuno električne automobile osuđena na propast

Elon Musk | Author: Wikimedia foto: Wikimedia

Iz SAD–a, točnije od voditelja investicijskoga fonda John Thompson, stiže vijest o tome kako je neminovan bankrot američkoga Tesle. Štoviše, Thompson je izjavio da će ta katastrofa zadesiti tvrtku za najkasnije šest mjeseci. On navodi kako nikada nije vidio nešto tako apsurdno i da u izvješću o dobiti, a koje je on dobio, stoji gubitak čak 2 milijarde dolara.

Elon Musk | Author: Wikimedia foto: Wikimedia

Tvrtke u određenome trenutku moraju imati neki profit, a u Tesli se to ne nazire.

“Tesla je bez sumnje pred bankrotom, a mislim da će se to dogoditi u 6 mjeseci. Posljedica je to niza pogrešaka pri stvaranju Modela 3, manjka potražnje za modelima Model S i Model X, užasnih financija…” – napisao je u svom obraćanju Thompson.

Nagrade POBJEDNICI Prestižne nagrade za svjetske automobile godine Prodaja Prodaja Kako se što brže riješiti automobila u proljeće? 1 C_TWO RASPRODAN Rimac već rasprodao gotovo svih 150 primjeraka modela C_Two! VIDEO Usporedni test: Koji je bolji i tko ima veći?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.