Početna Novosti 51 pregleda

U posljednjih pet godina prodaja superauta porasla više od 50 posto

1
Vidi galeriju 1/3
U posljednjih pet godina prodaja superauta porasla više od 50 posto U posljednjih pet godina prodaja superauta porasla više od 50 posto U posljednjih pet godina prodaja superauta porasla više od 50 posto

Bentley, Ferrari, Lamborghini, McLaren i Rolls-Royce već godinama nižu odlične uspjehe, no u posljednjih pet zabilježen je nevjerojatan rast prodaje automobila koji stoje više od po 200.000 eura

1 | Author: Pinterest foto: Pinterest

Samo u prošloj godini ovih je pet proizvođača prodalo više od 30.000 svojih superautomobila, a Lamborghini je 2016. uspio udvostručiti svoju prodaju automobila. Valja spomenuti i McLaren, koji se 2011. digao kao "feniks iz pepela" tadašnjim modelom MP4-12C, nakon čega je predstavio megauspješnu paletu novih modela.

1 | Author: carscoops foto: carscoops

Također, superautomobila danas ima više no ikada i izbor je stvarno bogat, a ista je stvar i s brojem milijunaša u svijetu. Danas imamo 226.540 ljudi s imovinom većom od 30 milijuna dolara, što je 21 posto više nego 2012.

1 | Author: www.amarisupercars.com foto: www.amarisupercars.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.