Početna Novosti 522 pregleda

VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u Hrvatskoj

Kolekcija
Vidi galeriju 1/6
VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj VIDEO: Najveća kolekcija malih automobila u hrvatskoj

Za sve ljubitelje automobila ili za one koji samo žele nekome nešto lijepo pokloniti rješenje donosi tvrtka Lana Classic....

Na aktualnom smo zagrebačkome autošuo posjetili štand na kojemu se nalazi jedna od najvećih kolekcija malenih automobila u hrvatskoj. Točnije, Lana Classic je firma koja se već tri godine bavi njihovim uvozom i prodajom, a u svojoj ponudi imaju vozila od čak stotinu licenciranih proizvođača autića iz cijeloga svijeta. Trenutno se na njihovom lageru nalazi oko 20.000 modela, od automobila preko kamiona pa i do motocikala, a neki od njih mogu se kupiti već za 40 kuna.

Kolekcija | Author: Autostart foto: Autostart

'Cijenu određuje sama kvaliteta izrade vozila, odnosno licencirani proizvođač, a ne brand koji samo vozilo predstavlja.' izjavio je gospodin Daniel. Valja napomenuti da se nalaze u paviljonu broj šest pa, ako se kojim slučajem zateknete na salonu koji traje do nedjelje svakako ih potražite.

Kolekcija | Author: Autostart foto: Autostart

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.