Početna Novosti 13 pregleda

Volkswagen I.D.: Počinje serijska proizvodnja potpuno električnih vozila

VW I. D:
Vidi galeriju 1/5
Volkswagen I.D.: Počinje serijska proizvodnja potpuno električnih vozila Volkswagen I.D.: Počinje serijska proizvodnja potpuno električnih vozila Volkswagen I.D.: Počinje serijska proizvodnja potpuno električnih vozila Volkswagen I.D.: Počinje serijska proizvodnja potpuno električnih vozila Volkswagen I.D.: Počinje serijska proizvodnja potpuno električnih vozila

Iduće godine VW će započeti serijski proizvoditi potpuno električna vozila, oko 100.000 godišnje. Početak prodaje planiran je za 2020.

Volkswagen I.D. bit će potpuno drugačiji od svih vozila koje je dosad ovaj njemački div proizveo, a spadat će u segment hatchback vozila. Iako izgledom najviše podsjeća na Golfa iz budućnosti, bit će poprilično veći, a unutrašnjost prostrana kao u nekih većih Volkswagenovih modela, poput Passata.

VW I. D: | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Prema specifikacijama, doseg je maksimalnih 600 kilometara, a baterija će se moći napuniti za samo tridesetak minuta. Elektromotor sa 168 "konja" bit će dovoljan za ubrzanje do stotke u samo 6,8 sekundi, ali nedovoljan za išta više od maksimalnih 160 km/h. Što se cijene tiče iz VW-a poručuju kako će biti - pristupačna.

VW I. D: | Author: Volkswagen foto: Volkswagen VW I. D: | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.