Početna Novosti 61 pregleda

Vozačica se u samo 14 minuta sudarila s čak pet automobila

1

Njemačka: Šteta u nesrećama je oko 45.000 eura. Žena (40) nije bila pod utjecajem opijata. Ozlijeđena je, kao i njezina trogodišnja kći i još troje sudionika

Žena (40) je vozila automobil u kojem je bilo i malo dijete i u samo 14 minuta skrivila je pet prometnih nesreća. Prvo je na semaforu u gradu Passau dok joj je bilo upaljeno crveno svjetlo krenula unazad i udarila u drugi automobil.

Malo kasnije udarila je u vozilo koje je bilo ispred nje. Nastavila je dalje i opet se sudarila ne semaforu s automobilom koji stajao iza nje.

Kada je ušla u zavoj, izazvala je frontalni sudar. Dva automobila su sletjela s ceste, a jedan se prevrnuo na krov. Zašto je žena u ponedjeljak prouzročila ove prometne nesreće nije još jasno.

Nije bila pijana niti pod utjecajem droge. Istražuje se da li je žena bila psihički rastrojena. U nesrećama je petero ljudi lakše ozlijeđeno, među njima su vozačica i njezina kći (3). Curica se trenutno nalazi kod bake i djeda. U nesrećama je nastala šteta od oko 45.000 eura, piše Bild

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.