Početna Novosti 194 pregleda

VW Golf: Proizvedeno više od 34 milijuna primjeraka

1
Vidi galeriju 1/7
VW Golf: Proizvedeno više od 34 milijuna primjeraka VW Golf: Proizvedeno više od 34 milijuna primjeraka VW Golf: Proizvedeno više od 34 milijuna primjeraka VW Golf: Proizvedeno više od 34 milijuna primjeraka VW Golf: Proizvedeno više od 34 milijuna primjeraka VW Golf: Proizvedeno više od 34 milijuna primjeraka VW Golf: Proizvedeno više od 34 milijuna primjeraka

1 | Author: VW foto: VW

Od početka proizvodnje Golfa 1974. godine do danas proizvedeno je preko 34 milijuna primjeraka "narodnog automobila", a gotovo milijun ih je proizvedeno samo u prošloj godini.

1 | Author: VW foto: VW

U svijetu autoindustrije ime Golf prvi se put spominje prije četiri desetljeća, a trenutačno je najznačajniji model u povijesti tvrtke Volkswagen. Golf je još uvijek najprodavaniji automobil u Europi, a prodaja je u 2017. godini porasla11 %. Još se očekuje godišnji izvještaj o prodaji i prihodima Grupacije Volkswagen, pa će se saznali hoće li zadržati vodeću poziciju na tržištu. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.