Početna Novosti 7785 pregleda

VW unajmljuje parkirališta za aute koje ne može prodati zbog WLTP-a

VW groblje
Vidi galeriju 1/7
VW unajmljuje parkirališta za automobile koje ne može prodati zbog WLTP normi VW unajmljuje parkirališta za automobile koje ne može prodati zbog WLTP normi VW unajmljuje parkirališta za automobile koje ne može prodati zbog WLTP normi VW unajmljuje parkirališta za automobile koje ne može prodati zbog WLTP normi VW unajmljuje parkirališta za automobile koje ne može prodati zbog WLTP normi VW unajmljuje parkirališta za automobile koje ne može prodati zbog WLTP normi VW unajmljuje parkirališta za automobile koje ne može prodati zbog WLTP normi

Isporuka oko 250 tisuća vozila mogla bi biti prolongirana, jer automobili prvo moraju biti testirani i provjereni udovoljavaju li novim normama

VW parkiralište | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Volkswagen je prisiljen unajmiti velike površine za parkiranje tek proizvedenih automobila, jer ne mogu u prodaju dok ih se ne prilagodi novim normama WLTP. Automobili će biti skladišteni tijekom kolovoza, a Volkswagen se bori kako bi ih sve testirao i prema potrebi prilagodio na vrijeme, jer nove, postrožene norme WLTP stupaju na snagu prvoga rujna.

VW parkiralište | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Do 250 tisuća Volkswagena moglo bi kasniti s isporukom zbog cijele ove zavrzlame. Najavljeno je i kako će tvornica u Wolfsburgu u kolovozu i rujnu biti zatvorena na dan ili dva svaki tjedan. Tvornica u Zwickauu će također biti zatvorena po istome principu, a i isporuka dijelova također će kasniti.

VW parkiralište | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Volkswagenov glasnogovornik rekao je kao su već neke velike površine unajmili no i dalje su u potrazi za prostorom za skladištenje spornih automobila. Nedavno smo pisali i kako je aktualna generacija Golfa GTI povučena iz prodaje zbog novih normi WLTP, ali je zato snažniji Golf GTI Performance i dalje dostupan. Znatan broj automobila iz Grupacije VW pretrpio je službeno smanjivanje snage kako bi se udovoljilo strožim normama.

WLTP norme Kraj legendarnoga Volkswagena Golf GTI?

VW parkiralište | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.