Početna Off 62 pregleda

Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele

1
Vidi galeriju 1/18
Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele Upali smartphone i gas: Najbolje autoigrice za mobitele

Istražili smo koje su igrice najbolje, najbrže i najjeftinije, a za koje pak treba izdvojiti kunu više kako biste na ekranu mobitela uživali u jurnjavi automobilima i motorima

1. Real Racing 3

Ovo je najbolja inačica autoigrice dostupne na smartphonima. Grafika je za mobilne uvjete zavidna, više nego dobra. RR 3 omogućava igraču odabir licenciranih i stvarnih automobila i hvatanje ukoštac s virtualnim inačicama svjetski poznatih staza. Također, igrica ima različite modove igranja, od klasičnih utrka do utrke na štopericu (time-trial) te Time Shift multiplayer mod u kojemu se igraču postavljaju razni izazovi u online natjecanju s drugim igračima.

2. Need For Speed: No Limits

Ova igrica bazira se na kratkim ali intenzivnim uličnim utrkama kroz virtualne gradove. Driftanje, utrke ubrzanja i mogućnost ubrzanja uz nitro neke su od mnogih mogućnosti. Kako i sam naziv govori, ova igra pruža mobilno iskustvo "bez granica". Uz virtualnu valutu i sustav potrošnje goriva igraču omogućava zaradu i potrošnju virtualnih sredstava na raznim nadogradnjama.

3. Fast & Furious: Legacy

Posljednja je u serijalu izdavača Kabam i bazirana na legendarnoj filmskoj franšizi te je odlična kombinacija utrka ubrzanja i luđačkoga driftanja ulicama gradova. Više je usmjerena na akciju i doživljaj nego stvarnost vožnje automobila. Igraču je na raspolaganju 50 različitih automobila koje je moguće doraditi po želji, a njima se može utrkivati protiv poznatih lica iz filmova.

4. Asphalt 8: Airborne

Dobro poznati mobilni serijal nastavlja uspješnim putem prethodne verzije. Grafika je zamamna, a način i tempo brzi su zabavni zahvaljujući mnogim skokovima i luđačkim akrobacijama s 56 mogućih automobila. Igrica također nudi 180 evenata i mogućnost online igre s više igrača.

5. GT Racing 2

Dolazi od istog izdavača kao i Asphalt serijal, a najviša je pažnja posvećena simulacijskim značajkama automobila. Dok se većina mobilnih autoigrica bazira na arkadnim i nestvarnim elementima, ova nudi najrealniji prikaz vožnje automobila. Moguće je birati između 71 automobila i 13 staza. Grafika je solidna, puno je opcija i modova u igri, a tu je i multiplayer funkcija igre s više igrača.

6. CSR Racing 2

Najbolja je automobilistička igra utrka ubrzanja. Next-gen grafički elementi su na razini donedavno aktualnih igraćih konzola, što je za mobilnu igru više nego impresivan podatak. Način igre je vrlo jednostavan. Odaberete automobil i utrkujete se na ravnome pravcu s protivnikom. Ključan je savršen tajming prebacivanja u višu brzinu, a nije naodmet i dodatno nadograđen auto. Uz virtualnu valutu zlata moguće je kupovati razne dodatke i pomagala za automobil.

7. Cosmic Challenge

Uronite u svijet znanstvene fantastike i okušajte se u prkošenju gravitaciji u svemirskim vozilima. Uzbuđenja i adrenalina u ovoj igri ne manjka zahvaljujući utrkama kroz nevjerojatne svemirske staze te mnogim mogućnostima u odabiru načina utrka ili nadogradnje vašega svemirskog vozila.

8. Motorsport Manager – cijena 8 kuna

Za igrače koji na autoutrke gledaju više na strateški način donosimo igru u kojoj preuzimate vodeće mjesto u svojemu trkaćem timu te kao šef tima donosite važne odluke koje mogu utjecati na vaš plasman u utrci, poput odabira pravih vozača koji će voziti za vaš tim te taktika u utrci, kao i pit-stop strategije u boksu. Ova igra grafikom podsjeća na neku igru na ploči.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.