Početna Off 10 pregleda

Audi R8 'donio na svijet' budućeg sportskog kompakta - RS3

AUDI

U ovoj veoma neobičnoj reklami stručnjaci iz Audija iznenadili su svojim pogledom na koncept stvaranja sportskog automobila. Moramo priznati da su nas zatekli, ali to im je i bio cilj

Vjerojatno se niste nadali da će najuznemirujuća stvar koju ćete danas vidjeti biti Audijeva reklama. Audi je možda malo pretjerao s kreativnošću stvaranjem najnovijeg videa koji promovira novi RS3 Sportback. Video pokazuje kako prva generacija R8 'podaruje život' sportskom kompaktu. U videu, R8 je postavljen na mehanička kolica dok njegov stražnji branik uklanjaju roboti koji pojačavaju dojam ovog neobičnog procesa, a u idućem koraku superautomobil izbacuje RS3 kroz stražnji kraj cvilećeg V10 motora.

Baš nas zanima o čemu su ljudi u Audiju razmišljali prilikom stvaranja ove reklame. Neobična metafora upućuje na rasno porijeklo novog RS3. Dostupan samo u Sportback izvedbi isporučivat će 362 konjske snage uz 343 Nm okretnog momenta iz 2,5 litrenog motora. Prijenos se vrši na sva četiri kotača preko sedmostupanjskog automatika s duplom spojkom. Specifikacije su bolje od konkurenata iz BMW-a i Mercedesa, a s mjesta do 100 km/h poteže za 4,3 sekunde. Maksimalna brzina elektronski je ograničena na 250 km/h, a budući vlasnici mogu naručiti model s limitatorom na 280 km/h. Prodaja u Europi počinje ovoga ljeta.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.