Početna Off 329 pregleda

Bježala od Policije u Toyoti Prius. To nije prošlo dobro

FOTO: YouTube

VIDEO Da bi se približio Toyoti, vozaču policijskom automobila trebalo je nekoliko minuta jurnjave lokalnom cestom brzinama koje su se su se povremeno približavale 200 km/h

Prometna policija u SAD-u poznata je po tome sa zna itekako dobro obračunati s prometnim prekršiteljima i kriminalcima koji pokušavaju pobjeći automobilom. To je shvatila i jedna žena koja je iz nepoznatih razloga policiji pokušala pobjeći u staroj Toyoti Prius. Nije imala šanse protiv moćnog policijskog presretača, no svejedno je pružila "herojski otpor". Sve je zabilježeno u 13-minutnom videu punom akcije koji je snimljen iz policijskog vozila.   

NEVJEROJATNO Policija ga lovila, a on se zabio u zgradu i srušio je!

Ova potjera odvijala se na krajnjem jugozapadu Arkansasa. Na početku videa Toyota Prius bježi od policijskog SUV-a u suprotnom smjeru od automobila iz kojeg je snimano. Policajac okreće svoj automobil i priključuje se potjeri za automobilom koji je u međuvremenu dosta odmakao. Da bi se približio Toyoti, vozaču policijskom automobila trebalo je nekoliko minuta jurnjave lokalnom cestom brzinama koje su se su se povremeno približavale 200 km/h. 

Kada je Prius konačno dostignut vidimo kako vozačica svoj automobil u posljednji trenutak spašava od izlijetanja sa ceste nakon što je izbjegla šiljke za bušenje guma koje je policija postavila na cestu. Potez je toliko ekstreman da je pomalo iznenađujuće da je Prius ostao na cesti. Prius ponovo ubrzava, no sada mu je za petama presretač iz kojeg se snima video. Potjera se nastavlja brzinama većim od 160 km/h kroz naseljena mjesta. Iako je policajac mogao udariti u Prius i tako ga zaustaviti izbjegao je to učiniti zbog straha za život  slučajnih prolaznika i drugih vozača.

BIZARNI VIDEO Najsporija potjera: Policija kilometrima hvatala traktor

Kraj potjere događa se kad vozačica naleti na postavljene šiljke i probuši gume. To auto usporava dovoljno da policijski automobil priđe Priusu i "elegantno" ga izvrti i nakon toga izgura u jarak pokraj ceste. Nakon što je njezin auto onesposobljen vozačica izlazi iz automobila, a policajci je bacaju na pod i odvode u lisicama. Ne zna se zbog čega je vozačica bježala iz policije ni kakva joj kazna prijeti nakon ove "avanture". 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.