Početna Off 622 pregleda

Bježeći pred policijom izazvao tešku prometnu nesreću

Policijska potjera završila nesrećom
Vidi galeriju 1/3
Bježeći pred policijom izazvao tešku prometnu nesreću Bježeći pred policijom izazvao tešku prometnu nesreću Bježeći pred policijom izazvao tešku prometnu nesreću

Nakon što ga je policija htjela zaustaviti zbog prometnoga prekršaja, dao je petama vjetra te umalo ubio i sebe i nedužne prolaznike

U saveznoj američkoj državi Arizoni policijska potjera završila je teškom prometnom nesrećom u kojoj na svu sreću nitko nije poginuo. Sve je počelo kada je policijska patrola odlučila zaustaviti nesmotrenoga vozača koji je načinio nekoliko prometnih prekršaja. Umjesto da zaustavi svoje vozilo nepoznati je prekršitelj stisnuo papučicu za gas i dao se u bijeg. 

Policijska potjera završila nesrećom | Author: YouTube foto: YouTube

Bježeći pred rukom pravde počinio je još nekoliko većih prekršaja, poput prolaska za crvenoga svjetla na semaforu, oduzimanja prednosti, vožnje u krivom smjeru... Čvrsto je naumio pobjeći pa je svojim vozilom sve više ubrzavao. Nailaskom na povećanu gustoću prometa bio je prisiljen prijeći u suprotnu traku, ali se frontalno zabio u auto nedužne vozačice koja je, na svu sreću, prošla samo s lakšim ozljedama.

VIDEO Banja Luka: Autom pobjegao policiji niz stepenice

Policijska potjera završila nesrećom | Author: YouTube foto: YouTube

Tu priči nije kraj. Nekim čudom bjegunac izlazi iz vozila bez ijedne ogrebotine, a nakon što je policija prišla razbijenom vozilu shvatila je da on nije u autu nego stoji samo nekoliko metara pored njih. Oborili su ga na tlo, a kasnije su utvrdili kako je riječ o 31-godišnjemu Mitchellu Taebelu, koji je već otprije registrirani prijestupnik i to u nekoliko država. Protiv njega je pokrenut kazneni postupak, a suđenje i presudu dočekat će u zatvoru.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.