Početna Off 1781 pregleda

'Carsharing' u Moskvi: Automobile razbijaju i kradu dijelove

Kako izgleda 'carsharing' u Moskvi?
Vidi galeriju 1/10
'Carsharing' u Moskvi? Automobili se razbijaju i kradu se dijelovi 'Carsharing' u Moskvi? Automobili se razbijaju i kradu se dijelovi 'Carsharing' u Moskvi? Automobili se razbijaju i kradu se dijelovi 'Carsharing' u Moskvi? Automobili se razbijaju i kradu se dijelovi 'Carsharing' u Moskvi? Automobili se razbijaju i kradu se dijelovi 'Carsharing' u Moskvi? Automobili se razbijaju i kradu se dijelovi 'Carsharing' u Moskvi? Automobili se razbijaju i kradu se dijelovi 'Carsharing' u Moskvi? Automobili se razbijaju i kradu se dijelovi 'Carsharing' u Moskvi? Automobili se razbijaju i kradu se dijelovi 'Carsharing' u Moskvi? Automobili se razbijaju i kradu se dijelovi

'Carsharing' je stigao u Rusiju, ali, za razliku od zapadnoeuropskih zemalja, najveću korist namirisali su lopovi i prevaranti

Kako izgleda 'carsharing' u Moskvi? | Author: Englishrussia foto: Englishrussia

'Carsharing' predstavlja budućnost prijevoza i mijenja način života mnogim korisnicima. Klasično vlasništvo automobila mijenja se svakodnevnim korištenjem automobila iz neke tvrtke za 'carsharing'. S obzirom na povoljne cijene, korisnici 'carsharinga' ostvaruju mnoge uštede - nema više plaćanja registracije, troškova goriva, održavanja i sličnoga. 

Kako izgleda 'carsharing' u Moskvi? | Author: Englishrussia foto: Englishrussia

Takvi sustavi izvrsno funkcioniraju u Njemačkoj i SAD-u, ali ne i u Rusiji gdje je tek nedavno stigao. Umjesto svakodnevnih korisnika, najveću vrijednost prepoznali su lopovi i prevaranti. 'Carsharing' smatraju uslugom putem koje mogu jeftino dobiti dijelove za svoje automobile, pa su tako različiti modeli ostali bez vrata, branika, kotača, ali i poklopaca motora. 

Kako izgleda 'carsharing' u Moskvi? | Author: Englishrussia foto: Englishrussia

Drugi problem, zbog kojega vlasnike 'carsharinga' u Moskvi boli glava, jeste masovno uništavanje automobila iz flote. Dok vozite vlastiti automobil pazite na svaku sitnicu i oprezniji ste u prometu. Ipak, kada znate da je automobil iz 'carsharinga' i da nećete snositi štetu, taj isti oprez nestaje pa su takvi automobili iznimno česti sudionici u nesrećama. 

Kako izgleda 'carsharing' u Moskvi? | Author: Englishrussia foto: Englishrussia

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.