Početna Off 49 pregleda

Clarkson i ekipa uništili Megane RS na audiciji za novoga vozača

1
Vidi galeriju 1/7
Clarkson i ekipa uništili Megane RS na audiciji za novoga vozača Clarkson i ekipa uništili Megane RS na audiciji za novoga vozača Clarkson i ekipa uništili Megane RS na audiciji za novoga vozača Clarkson i ekipa uništili Megane RS na audiciji za novoga vozača Clarkson i ekipa uništili Megane RS na audiciji za novoga vozača Clarkson i ekipa uništili Megane RS na audiciji za novoga vozača Clarkson i ekipa uništili Megane RS na audiciji za novoga vozača

Poznato je kako ekipa The Grand Toura voli razbijati automobile, a bili su dosljedni i na audiciji za novoga testnog vozača, koju su raspisali.

Bilo je za očekivati da legendarni televizijski trojac ima velika očekivanja od budućega kolege. Koliko velika? Dovoljno je reći da Mark Webber nije uspio dobiti tu ulogu. Izgleda kako pronalaženje novoga vozača nije jednostavan zadatak, a kako to izgleda pogledajte u ovome videu. Clarkson, May i Hammond u tren oka su uništili Renault Megane RS.

1 | Author: YouTube foto: YouTube 1 | Author: YouTube foto: YouTube 1 | Author: YouTube foto: YouTube 1 | Author: YouTube foto: YouTube 1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.