Početna Off 1458 pregleda

Domišljato: Automobil platio sa 66 vreća punih kovanica

Domišljat način plaćanja: Kupio auto sa 66 vreća punih kovanica
Vidi galeriju 1/3
Domišljat način plaćanja: Kupio auto sa 66 vreća punih kovanica Domišljat način plaćanja: Kupio auto sa 66 vreća punih kovanica Domišljat način plaćanja: Kupio auto sa 66 vreća punih kovanica

Čak tri dana taj novac brojalo je desetak zaposlenika autosalona

Kineski poduzetnik nedavno je zadao 'ozbiljnog posla' jednome prodajnom salonu u Changzhou. Za kupovine novog automobila dogovorio je plaćanje gotovinom, no nitko u salonu nije mogao ni sanjati da da će ta gotovina većinom biti u kovanicama

VIDEO Šokantna nesreća: Zbog nepažnje u prometu izazvao kaos

Naime, nakon dogovora o kupnji, poduzetnik se ušetao u prodajni salon s čak 66 vreća ispunjenih kovanicama, koje su vjerojatno bile teže nego automobil koji je kupovao. Direktor prodaje zadužio je desetak zaposlenika da prebroje novac, a  njima su za taj zadatak trebala čak tri dana. Ukupna vrijednost kovanica bila je oko 130 tisuća kineskih juana, odnosno oko 125 tisuća kuna. 

Domišljat način plaćanja: Kupio auto sa 66 vreća punih kovanica | Author: YouTube foto: YouTube

No nakon što su zaposlenici izbrojali sve kovanice, primijetili su da to nije dovoljno za kupovinu automobila pa je poduzetnik karticom nadoplatio još 60-ak tisuća juana (oko 57 tisuća kuna). Trenutno se ne zna koji automobil je poduzetnik htio kupiti, ali vjerujemo kako nije ostao omiljen kupac u tome prodajnom salonu. 

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.