Početna Off 17 pregleda

Ferrari J50: Ograničena serija novog modela iz Maranella

Ferrari J50
Vidi galeriju 1/5
Ferrari J50: Ograničena serija novog modela iz Maranella Ferrari J50: Ograničena serija novog modela iz Maranella Ferrari J50: Ograničena serija novog modela iz Maranella Ferrari J50: Ograničena serija novog modela iz Maranella Ferrari J50: Ograničena serija novog modela iz Maranella

Kreiran kako bi proslavio pedesetu godišnjicu brenda u Japanu, ovaj model je baziran na 488 Spideru i izrađen u specijalnom projektnom odjelu Ferrari Styling centra u Maranellu

Automobil vraća stil karoserije prisutan na nekoliko voljenih Ferrarijevih modela sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća, što znači da za razliku od 488 Spidera, koji koristi sklopivi metalni krov, J50 posjeduje panele kreirane od ugljika i smještene iza sjedala.

Ferrari J50 | Author: Ferrari foto: Ferrari

Novi automobil sadrži još i crne pregradne linije koje podsjećaju na GTO, F40 i F50 modele, dok dvostruka stop svjetla na svakoj strani nisu korištena još od F430 serije.

Ferrari J50 | Author: Ferrari foto: Ferrari

Pošto je baziran na modelu 488 Spider, jedino je prirodno da novi Ferrari J50 dijeli njegov V8 motor s 3,9 litara zapremine i duplom turbinom, koji je dodatno razrađen kako bi isporučio dodatnih 20 KS, za totalnih 680 konjskih snaga. Nikakve brojke performansi dosad nisu objavljene, ali J50 bi trebao biti agilniji od standardnog 488 Spidera.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.