Početna Off 4 pregleda

Jurilica na mlazni pogon želja je svakog adrenalinskog ovisnika

JET GO-KART
Vidi galeriju 1/4
Jurilica na mlazni pogon želja je svakog adrenalinskog ovisnika Jurilica na mlazni pogon želja je svakog adrenalinskog ovisnika Jurilica na mlazni pogon želja je svakog adrenalinskog ovisnika Jurilica na mlazni pogon želja je svakog adrenalinskog ovisnika

Engleski inovator stvorio je ultimativnu igračku za velike dečke. Spojio je maleni go-kart s monstruoznom mašinom mlažnjaka

Colin Furze je Englez koji na YouTubeu objavljuje i prezentira svoje lude uratke, ali ovaj go-kart pogonjen mlaznim pogon predstavlja vrhunac. Jet go-karti nisu nova stvar, ali koliko često izgledaju smiješno i opasno u isto vrijeme? Pogledajte kako izgleda ovaj fenomenalan izum u videu.

Prema Furzeu ovaj go-kart nije opasan. Paljenje je trenutačno za razliku od normalnih go-karta i može biti pogonjen dizelom ili benzinom. Maksimalna brzina ovog jet-karta je 100 km/h, iako može biti i veća. Furze kaže da mu je ponestalo piste tijekom njegovog testa. Brzina od 100 km/h nije impresivna, ali zabava koju pruža ovaj karting dok grmi i pljuje vatru je nevjerojatna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.