Početna Off 18 pregleda

Kanada: Kažnjen sa 150 dolara zato što je pjevao u automobilu!

1
Vidi galeriju 1/2
Kanada: Kažnjen sa 150 dolara zato što je pjevao u automobilu! Kanada: Kažnjen sa 150 dolara zato što je pjevao u automobilu!

Kanađanin Toufik Moalla nije ni slutio da će ga pjevanje najdražega hita koštati kazne od otprilike 750 kuna. Kani se žaliti na sudu...

Policija iz kanadaskog Montreala kaznila je jednoga vozača automobila zato što je, vjerovali ili ne, preglasno pjevao za upravljačem.

Pfrema navodima CTV News Montreala, dok je pjevao za upravljačem Taoufik je začuo policijsku sirenu te odmah zaustavio automobil. Kad su mu četiri policijska službenika prišla, upitali su ga jeli vrištao iz automobila. Nekoliko minuta kasnije policijski službenik mu je uručio kaznu i uplatnicu na 150 kanadskih dolara, što otprilike iznosi 757 kuna. 

1 | Author: Yahoo News UK foto: Yahoo News UK

"Razumijem da policajci rade svoj posao i moraju provjeriti svaku sumnjivu situaciju, kao naprimjer ako smatraju da sam nekoga oteo ili doveo u opasnost. No, ne bih nikad očakivao da će me kazniti zbog ovakvoga razloga.", rekao je Kanađanin za CTV News.

1 | Author: Yahoo News UK foto: Yahoo News UK

Također, izjavio je kako će pravdu tražiti žaljenjem na sudu, jer smatra kako je cijela situacija suluda i nepravedna

P.S. Pjesma koju je izvodio bila je Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now), a njegova supruga izjavila je kako bi ga ona za njegovo pjevanje kaznila s 300 dolara...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.