Početna Off 1517 pregleda

Kao Mr. Bean: Vozač upravlja automobilom iz fotelje na krovu

Planetarno popularni britanski komičar u svojoj je karijeri imao bezbroj 'bisera', a ovo je zasigurno bio jedan od najpoznatijih

Malotko ne zna za Mr. Beana. Čovjek koji svojim humorom i forama tjera suze od smijeha na oči jednako oduševljava sve generacije. Mnogi su ga pokušali kopirati i imitirati, no malotko se odvažio izvesti neke njegove skečeve koji zapravo nisu bezazleni.

Author: YouTube foto: YouTube

Master Milo gotovo da u nas ima stalnu rubriku, zahvaljujući svojim genijalnim ekscentričnim pokusima i kreacijama. Ovaj put odlučio je kopirati Mr. Beanov patent u kojemu legendarni komičar sjedi u fotelji na krovu svoga Minija i uz pomoć poluga i konopa upravlja njime. Nimalo jednostavan projekt je i opasan, jer i najmanji potez može uzrokovati ozbiljne posljedice. Zato je Master Milo u svoj automobil smjestio i asistenta, kako bi mogao reagirati i pomoći u slučaju da nešto pođe pošlo zlu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.