Početna Off 3804 pregleda

Kud ćeš majstore? Pogledajte kako je Nissan zapeo u uličici

FOTO: Facebook

Nakon nesreće vrata se nisu mogla otvoriti pa su putnici morali ispuzati kroz otvor prtljažnika

Vožnja po mediteranskim gradićima može biti vrlo stresna, pogotovo ako se radi o mjestima koja su u inozemstvu te ih uopće ne poznajete. Nepoznavanje cesta, znakova i lokalnih pravila može dovesti do zbunjenosti i krivog skretanja, a kako to može završiti saznao je jedan turistu Grčkoj prošlog petka.

KAKO JE PREŽIVIO? Poznati nogometaš autom proletio kroz zid sportske dvorane. Doslovno!

Vozač malog Nissana Micre skrenuo je u tipičnu mediteransku usku uličicu kakvih bezbroj ima i u našim obalnim mjestima. Očito nije shvatio svoju grešku i umjesto da se vrati unazad pokušao je proći kroz ulicu. Tako je prošao nekoliko metara prije nego što je postalo previše usko čak i za mali Nissan. Auto je ostao zaglavljen između dva zida.   

Nesreća se dogodila u Mesariji na otoku Santoriniju. Facebook stranica lokalne vlade objavila je fotografiju bizarnog incidenta. Ne zna se je li vozač dobio ikakvu kaznu za svoj "genijalan pothvat". 

NOVI BIZNIS Tesla od sada prodaje i pivo. I to vrlo, vrlo skupo

Nakon nesreće vrata se nisu mogla otvoriti pa su putnici morali ispuzati kroz otvor prtljažnika. Ne zna se kolika je šteta nastala, no iz fotografija je jasno da je auto sigurno pretrpio ozbiljne ogrebotine na bokovima. Prema web stranici Santorini Secrets, ovo nije prvi put da je automobil zapeo u uličici u ovom mjestu. Sličan incident se dogodio i prije nekoliko godina. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.