Početna Off 23 pregleda

Lila Kalis: 6-godišnja djevojčica svojim si je talentom osigurala i prvi honorar

TwingoGTLilaKalis
Vidi galeriju 1/4
Lila Kalis: 6-godišnja djevojčica svojim si je talentom osigurala i prvi honorar Lila Kalis: 6-godišnja djevojčica svojim si je talentom osigurala i prvi honorar Lila Kalis: 6-godišnja djevojčica svojim si je talentom osigurala i prvi honorar Lila Kalis: 6-godišnja djevojčica svojim si je talentom osigurala i prvi honorar

Pogledajte reklamu za Twingo GT s Amerikankom Lilom Kalis u glavnoj ulozi i kako je snimana reklama

Amerikanka Lila Kalis ima samo šest godina, a već je velika zvijezda i u svijetu automobila poznata kao vozačka senzacija. Sa samo nekoliko godina pokazala je interes za vožnju malenih elektroauta, a ubrzo je isplivao i njezin "drifterski" talent.

Roditelji nisu štedjeli kako bi joj osigurali vrijeme i vozila na kojima je nemilosrdno trošila gume i brusila svoj talent. Osim što je postala senzacija na kanalau Youtube i što su njezine vozačke vratolomije prenijeli mnogi mediji, angažirao ju je i Renault za snimanje reklame za Twingo. Pogledajte odličan video o tome kako je sniman spot i kako se mala Lila snalazi za upravljačem minijaturnoga Twinga GT.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.