Početna Off 83 pregleda

Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji

RESTAURACIJA CORVETTE
Vidi galeriju 1/12
Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji Milijunta Corvetta propala u rupu. Rade na njenoj restauraciji

National Corvette Museum je prije popravka i pažljive restauracije pokazala oštećenu Corvettu kabriolet iz 1992. koja je prije godinu dana propala u bezdan velike rupe koja se otvorila na podu muzejske dvorane

Vjerujemo kako ste upoznati s problemom koji je 12. veljače 2014. godine snašao National Corvette Museum u SAD-u, kada je pod dvorane Skydome propao u veliku rupu (podzemnu špilju), a s njim i osam muzejskih eksponata vrlo vrijednih automobila Corvette.

RESTAURACIJA CORVETTE | Author: GM foto: GM

Tada su stručnjaci Muzeja najavili kako će izvaditi osam Corvetta iz duboke rupe te ih popraviti i restaurirati, piše Dailymail. National Corvette Museum je prije popravka i pažljive restauracije pokazao oštećene automobile koji su propali u bezdan velike rupe koja se otvorila na podu dvorane.

RESTAURACIJA CORVETTE | Author: GM foto: GM

Poslije više od godine dana National Corvette Museum u SAD-u ponosno je objavio kako se restauracija izuzetno skupe milijunte proizvedene bijele Chevrolet Corvette kabriolet iz 1992. godine uspješno privodi kraju, te će po završetku obnove, koju provodi GM, biti ponovno izložena u muzeju. Restauracija se dokumentira fotografijama, a u kojem statusu je obnova oštećenog primjerka  možete vidjeti u galeriji uz ovaj članak.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.