Početna Off 24 pregleda

Nepromišljeno: Tonu pretežak kamion vukao na malenoj prikolici

1
Vidi galeriju 1/3
Nepromišljeno: Tonu pretežak kamion vukao na malenoj prikolici Nepromišljeno: Tonu pretežak kamion vukao na malenoj prikolici Nepromišljeno: Tonu pretežak kamion vukao na malenoj prikolici

Osim što je vukao neprimjeren teret na maloj prikolici, vozač BMW- a češkim je policajcima pokazao samo fotografije njegovih dokumenata, slikane mobitelom...

1 | Author: Automagazin foto: Automagazin

Nesvakidašnji prizor zatekao je češke policajce na autocesti u blizini češkoga grada Ostrva. Nemarni vozač poljskoga porijekla kupio je razbijen kamion koji je nekim čudom uspio natovariti na malenu autoprikolicu. Takav teret nije mogao ostati neprimijećen od policije, pa je vozač isključen iz prometa.

1 | Author: Automagazin foto: Automagazin

Po isključenju nemarnoga Poljaka uslijedilo je novo iznenađenje. Na zahtjev policajaca da im pokaže dokumente pokazao im je nnihove fotografije na mobitelu. Vozač je priveden, a njegovom je BMW-u tehnička ispravnost smanjena na 30 dana tijekom kojih mora biti podvrgnut tehničkome pregledu. Razlog tomu je prevelika kilaža prikolice koja je bila pričvršćena za automobil. Kamion je preuzela odgovarajuća stručna služba, a poljski je državljanin uplatio jamčevinu u iznosu 2000 eura, kao dokaz da će se pojaviti na suđenju.

1 | Author: Automagazin foto: Automagazin

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.