Početna Off 608 pregleda

Novi novcati Ferrari Roma uništen u nesreći u dizalu

FOTO: Twitter

Kako bi se izvukao zaglavljeni auto koji je ostao visjeti u oknu dizala korištena su specijalna vozila i specijalne dizalice

U kalifornijskom salonu automobila koji se socijalizirao za egzotične i sportske modele dogodila se krajnje neobična nesreća u kojoj je gotovo potpuno uništen jedan skupocjeni Ferrari Roma. Iako je šteta na automobilu velika, sve je moglo proći i gore jer je iz talijanskog sportskog automobila nakon nesreće počelo curiti gorivo.

Author: Twitter foto: Twitter

Incident se dogodio u utorak poslijepodne u salonu u Palm Beachu kada se dizalo za automobile pokvarilo dok je na njemu bio skupi Ferrari. Zbog kvara automobil je  pao u okno dizala. Njegova karoserija ozbiljno je oštećena, a iz spremnika je počelo curiti gorivo. Vatrogasci iz vatrogasno-spasilačke službe okruga Palm Beach stigli su ubrzo na mjesto događaja i njihov prvi posao bio je isključiti struju u zgradi kako bi izbjegli potencijalni požar. Nakon toga su osigurali zgradu te se bacili na mukotrpni posao izvlačenja automobila. 

Author: Twitter foto: Twitter

Kako bi se izvukao zaglavljeni auto koji je ostao visjeti u oknu dizala korištena su specijalna vozila i specijalne dizalice. "Akcija spašavanja" Rome trajala je čak četiri sata, a na kraju je sve uspješno okončano bez dodatne štete i ozlijeđenih. Ne zna se što je uzrokovalo kvar dizala za automobile, a automobil je, sudeći po slikama, u vrlo lošem stanju i moguće je da je šteta totalna. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.